StoryEditor
Mladen Vukorepa

Lovac nakon jučerašnje Potjere: Ovo je najčudnija završnica dosad

Piše Desk  /  26.11.2021., 08:15h
Jučerašnja epizoda kviza Potjera posebno je bila teška za lovca Mladena Vukorepu, koji nije znao odgovore na nekoliko pitanja, ali je ipak pobijedio kandidata u zadnjoj sekundi.

Nitko od četiri kandidata iz jučerašnje epizode, Krunoslav, Rebeka, Marko i Branko, nije uspio izboriti prolaz u završnu potjeru. Ipak, prema pravilima kviza, završnu potjeru mora odigrati onaj kandidat kojeg odaberu ostali kandidati. Jučer je to bio Branko koji je u završnoj potjeri imao osam točnih odgovora i korak prednosti, a borio se za 40 tisuća kuna, piše Index.hr.

Iako je lovac Mladen Vukorepa imao dobar start u završnoj potjeri, pronašao se u problemima u više pitanja u nastavku: 

"Koji je stripovski crtač autor Starog mačka, Polagane smrti i Crnog jahača?", glasilo je pitanje a odgovor, koji je i Branko znao, glasio je "Maurović". 

"Chris Donahue posljednji je američki vojnik koji je napustio koju državu?", odgovor je bio Afganistan. Ni Mladen ni Branko nisu znali odgovor na ovo pitanje.

"Naziv kojeg stroja za pretvaranje energije toka fluida u kinetičku energiju dolazi od latinskog za vrtlog?", odgovor je turbina, a znao ga je Branko i lovca vratio na prvi korak

"Priteci koje su rijeke Rama, Rakitnica i Bregava?", odgovor glasi Neretva, na njega je odgovor znao Branko i lovca vratio na sami početak. 

Pitanja "Koji je bivši Vatreni četiri sezone bio Srnin suigrač u Šahtaru?" i "U kojem je gradu Zoološki vrt smješten u četvrti Fredriksberg?" nisu znali ni lovac ni kandidat.

Nakon završene igre u kojoj kandidati ipak nisu pobijedili, Mladen je priznao da mu koncentracija nije na najvišoj razini i da ne igra dobro kako bi trebao. 

"Treba opipati moj puls, ja sam isto u šoku od svega, moja je bila emisija vrlo cijela čudna, pogotovo završna. Očito mi koncentracija nije baš na najvišoj razini, ali ni pitanja mi nisu nikako legla tako da sam razmišljao, gledam brojače i vidim da su sekunde pri kraju i znam da ne smijem pogriješiti.

Evo skoro sam napravio što je Branko napravio na kraju svoje ploče. Bili ste blizu da postanete prvi solo igrač koji me pobijedio u završnoj i prvi koji me pobijedio kad su svi ispali. Bila su dva negativna rekorda vrlo blizu za mene. Uspio sam se čudom izvući, ali najčudnija završna koju sam do sada igrao u ovih sto i nešto emisija", komentirao je Mladen. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:10