StoryEditor
Katie Piper

Lijepoj voditeljica kojoj su lice unakazili kiselinom pokazala kako izgleda poslije stotina operacija i bez šminke i filtera

Piše desk  /  09.10.2021., 16:11h
Voditeljica Katie Piper britanskoj javnosti poznata je djevojka koja je 2008. doživjela napad koji joj je zauvijek promijenio život, ali usput i pokazao kako unutrašnja ljepota i hrabrost nemaju cijenu! Naime, djevojci, koja je prije 13 godina proživljavala najljepše godine života kao uspješna i lijepa voditeljica i model, kriminalac je bacio sumpornu kiselinu u lice, a sve je organizirao njen tadašnji dečko David Lynch.

Monstruozan čin koji ni u kojem slučaju nema opravdanja Katie je ostavio slijepu na jedno oko, a koža lica joj je bila sasvim uništena. No, Katie nije odustajala već je zahvaljujući stotinama estetskih zahvata rekonstruirala lice i povratila zdravlje, a nerijetko se nađe i pred kamerama kao voditeljica, prenosi Azra.

Međutim, zbog ožiljaka koje ima u predjelu vrata 37-godišnjakinja ne može pravilno gutati, a zbog gušenja hranom nedavno je i hospitalizirana te naposljetku podvrgnuta operaciji jednjaka. No, Katie je zatim napravila ono o čemu priča britanska javnost – bez šminke i filtera, sasvim otvoreno i hrabro pokazala svoje lice i poručila pratiteljima da se osjeća dobro.

Dnevnik.ba

30. siječanj 2023 19:56