StoryEditor
Vrući video

Lidija Bačić izvela “magični“ striptiz pa iznenadila samu sebe

Piše desk  /  24.10.2021., 08:24h
Lille je objavila video u kojemu na početku stoji odjevena u predimenzioniranu majicu kratkih rukava, a onda u sekundi ostaje samo u grudnjaku i gaćicama.

Korisnici TikToka vole se zezati glumeći kako upravo oni izgovaraju neke poznate izjave. Na estradi je taj trend prva uvela pjevačica Lana Jurčević, a sada se za njom povela i kolegica joj Lidija Bačić.

Maštovita Splićanka uvijek pronađe način kako privući pozornost na sebe i svoje objave na društvenim mrežama, a da to uvijek bude drugačije i zanimljivo. Njezino savršeno tijelo često joj je glavni rekvizit u realizaciji ideja, pa je tako bilo i ovoga puta.

Lille je objavila video u kojemu na početku stoji odjevena u predimenzioniranu majicu kratkih rukava, dok u pozadini ženski glas govori sljedeće: "Dakle, nosiš vrećastu odjeću? Pa, što se nalazi ispod?"

Otvarajući usta zajedno s naratoricom, pjevačica se uživjela u ulogu i radila pripadajuće izraze lica. Svega nekoliko sekundi kasnije - bomba! Lidija je ostala samo u crvenim gaćicama i grudnjaku te istovremeno pokrila usta rukama kao da kaže: "Ups, je li ovo previše seksi?"

Njezin je vrući performans zaradio gomilu lajkova u samo nekoliko sati, a u komentarima obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima.

"To se traži za cijeli život", "Prezgodna", "Llile, jedna i jedina!", tepali su atraktivnoj pjevačici, kao i uvijek, njezini vjerni pratitelji na Instagramu.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2021 01:31