StoryEditor
nove korekcije

Kristina Mandarina nakon duže pauze ponovno u javnosti zbog operacije: Mandarine su krenule u prodaju, nadam se da ću uskoro na štand

Piše desk  /  09.10.2022., 11:48h

- Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto – otkrila je za RTL.hr te dodala da nema u planu još neku korekciju.

Kristina Penava poznatija kao Kristina Mandarina pažnju javnosti privukla je prodajom agruma, a sada se u potpunosti posvetila sređivanju svog tijela. Naime, ponovno se odlučila korigirati svoje grudi, zbog toga je otputovala u Beograd, a nakon operacije opisala je proces i otkrila kako se osjeća.

- Što se tiče cijelog procesa operacije i pripreme prije samog zahvata, sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala. Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu…- rekla je Kristina za RTL.

- Odlučila sam se na korekciju zato što su moje prošle grudi dosta opale i opustile se pa je to trebalo korigirati. Sada sam oduševljena - dodala je.

U ovom razgovoru otkrila je i da se trenutno nalazi u Beogradu zbog kontrola, no da u planu ima povratak na posao.

- Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto – otkrila je te dodala da nema u planu još neku korekciju.

Najpoznatija prodavačica mandarina do sada je operirala grudi i usne te zategla lice, a u ovom razgovoru istaknula je i da joj je zdravlje najvažnije.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:21