StoryEditor
SEZONA 2021/2022

Krenula je nova sezona za Mostarske mažoretkinje, a s njom i upisi

Piše Desk  /  13.09.2021., 09:10h
„Živući simboli grada Mostara„ kako ih mnogi zovu i ove sezone otvaraju vrata za nove članice.

Kroz  26 godina uspješnog rada postale su kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simbol jednih od najprepoznatljivijih mažoret  ekipa u Europi.

Osvajačice smo brojnih nagrada i priznanja, zatim brojnih titula kako Državnih tako i Europskih prvaka te se svake godine u naš grad vratimo sa izuzetnim rezultatima  sa svih natjecanja na kojima se pojavimo.

Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim ,sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta .

Šta Mažoretkinje kao aktivnost pružaju svojim članicama?

Mažoretkinje kao sportsko -plesna aktivnost svoje članice uče osnovama mažoret plesa a kroz taj proces višestruko povoljno djeluju na: cjelokupni motorički razvoj djeteta, podizanju samopouzdanja kod djece, pravilnom držanju tijela kod djece, razvijaju njihove socijalne vještine u timskom duhu i ponašanju, razvijaju koordinaciju nogu i ruku kroz ples i motoričke vježbe,  učimo ih pozitivnim vrijednostima , razvijamo koncentraciju i pamćenje, poboljšavamo kondiciju .

Ukratko, dobrobiti mažoret plesa su višestruke.

Nova sezona  2021/2022 za Mostarske mažoretkinje već je krenula a upisi za sve one koji se žele pridružiti kreću od 15.9 te traju do popunjenja slobodnih mjesta u grupama.

image

Mostarske mažoretkinje - upisi

MOSTARSKE MAžORETKINJE -

Tim povodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke da  dođu i postanu “živući simbol grada Mostara “ 

Sve zainteresirane članice mogu se obratiti putem službene Facebook stranice:

https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ , službene Instagram stranice mostarske_mazoretkinje, e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 063 316 529  te dobiti željene informacije  o upisu .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta  od 5 godina  pa do 18 godina.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:44