StoryEditor
uznemiravajuće

Konobarica ostala u šoku zahtjevom muškarca nakon naručivanja pića: ‘Ovo je zabrinjavajuće‘

Piše Desk  /  11.11.2021., 14:53h
Muškarac je došao za vrijeme jutarnje smjene te imao jedan sasvim neobičan zahtjev za barmenku koja ga je posluživala.

Biti barmen je raznolik posao, jer nikad ne znate što očekivati ​​u svakoj smjeni. Svaki ugostiteljski posao je težak, ali kada u njega umiješate alkohol, stvari postaju gore, prenosi Večernji.hr.

Tako je jedna barmenka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podijelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija, kako piše Mirror.

Kayla Elick na TikToku podijelila je video u kojem je snimila dio razgovora koji je imala s muškim gostom u 10 sati tijekom jutarnje smjene.

Objasnila je da se počela osjećati neugodno jer nije nikog drugog bilo u baru pa je odlučila snimiti cijelu interakciju.

U videu, nepoznata mušterija iznenada upita Kaylu:

"Mogu li samo jednom vidjeti tvoja stopala?" 

"Moja što?"  Kayla odgovara.

“Tvoja stopala”, ponavlja, na što Kayka zbunjeno odgovara: "Moja stopala?", prije nego što mu u šali pokaže lijevu nogu i pogleda u kameru.

U tom trenutku se drugi muškarac ubacuje i kaže: "Ne, to su cipele."

No, razumljivo, barmenka odbija slijediti zahtjev, jer im odlučno kaže "Ne pokazujem noge".

Njezin video brzo je prikupio više od 4 milijuna pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i zabrinjavajućom. 

"Ovo će ti možda platiti račune, ali nađi posao gdje te dobro plaća i u boljem si okruženju", savjetovala je jedna korisnica, dok je druga rekla: "10 ujutro? Isuse, prerano je za to. Tako mi je žao što moraš prolaziti kroz to."

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 10:22