StoryEditor
holivudski par

Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli vezu: Trajali su samo 9 mjeseci, poznato što im je presudilo

Piše desk  /  06.08.2022., 11:24h

Američka reality zvijezda Kim Kardashian i komičar serije "Saturday Night Live" Pete Davidson prekinuli su svoju romansu nakon devet mjeseci veze, objavili su mediji u petak.

"Raskinuli su ovaj tjedan prijateljski zbog udaljenosti i rasporeda. Oboje stalno putuju, postalo im je teško održavati vezu", rekao je izvor.

Par, koji je prvu zajedničku fotku na Instagramu objavio u ožujku i debitirao na crvenom tepihu u svibnju, u romantičnoj je vezi bio od listopada 2021.

Od producenta tražila Peteov broj

U jednoj od epizoda svoje Hulu serije, Kim je ispričala kako je uopće između nje i Petea planula ljubav.

"Snimala sam 'SNL', a onda kad smo se poljubili u sceni, osjetili smo kemiju", rekla je.

"Nakon što je show završio i Pete otišao, nazvala sam producenta i pitala ga 'Hej, imaš li Peteov broj?' A on je odgovorio: 'Da. Šaljem mu poruku.'

Poslala sam mu poruku. Nisam uopće pomislila: 'O moj Bože, bit ću u vezi s njim. Mislim, očito je da nam je zajedno zabavno i smiješno, ali nije čak ni kao... kao što svi misle da je svaki trenutak naše veze poput urnebesne komedije. Jednostavno je normalno", ispričala je tada.

Sud u Los Angelesu u ožujku je Kim proglasio neudatom, nakon što je prije nekoliko mjeseci podnijela zahtjev za razvod od bivšeg supruga Kanyea Westa. Bivši par, koji je vodio tešku brakorazvodnu bitku, ima četvero djece, prenosi Index.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 00:26