StoryEditor

Kći Đorđa Balaševića prijavila supruga za obiteljsko nasilje! Otkriveni potresni detalji: Tvrdi da ju je držao u zatočeništvu

Piše desk  /  17.04.2023., 13:30h

Novosadska glumica Jovana Balašević, kći preminulog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog izvanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsjednika Skupštine Grada Novog Sada, za obiteljsko nasilje, saznaje Telegraf.

Jovana je navodno došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića, u kojem je živjela sa suprugom, pokupiti svoje stvari kako bi se iselila, ali tada je došlo do verbalnog obračuna, pri čemu je Aleksandar izrekao niz uvreda. Potom je Aleksandar Jovanu zaključao i rekao joj da neće izići iz stana i da slobodno zove policiju. Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga Jovanović je otključao stan i pustio je da iziđe.

Jovana je policiji izjavila, prema pisanju Telegrafa, da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva "ludarom" te da joj govori da se treba liječiti i piti lijekove. Inače, njih dvoje iz izvanbračne zajednice imaju dvoje maloljetne djece. 

Kako se saznaje iz Policijske uprave Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mjera zabrane prilaska i protiv njega je tužiteljstvo podnijelo kaznenu prijavu u redovnom postupku za obiteljsko nasilje.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 00:41