StoryEditor
Vojvotkinja od Cambridgea

Kate Middleton oduševila nastupom na klaviru

Piše desk  /  25.12.2021., 19:24h
Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton zadivila je milijune gledatelja svojim glazbenim sposobnostima.

Naime, vojvotkinja, koja je ranije priznala da ju je strah javnih nastupa, skupila je hrabrost i nastupila u božićnom specijalu Royal Carols - Together At Christmas. Kate je prvi put javno zasvirala klavir, čime je oduševila sve prisutne u Westminsterskoj opatiji.

Kate je klavir naučila svirati u djetinjstvu, a znanje je obnovila tijekom karantene. Nastupila je s pjevačem Tomom Walkerom, koji je izvodio pjesmu For Those Who Can’t Be Here, posvećenu ljubavi i gubitku.

Singl su predstavili na Badnjak u Westminsterskoj opatiji pred 1200 uzvanika, a izvedba je emitirana na ITV-u.

"Vojvotkinja je predano vježbala kod kuće, stvarno je uložila puno vremena i energije da sve ispadne kako treba. Zbilja me impresionirala, sjajna je glazbenica. Nije nimalo lako sjesti za klavir i svirati s hrpom glazbenika s kojima prije niste surađivali, ali ona je ovaj nastup zbilja 'razvalila'. Tako je ljupka, ljubazna i srdačna osoba, svima je zahvalila na prilici da sviramo zajedno", rekao je Walker.

Prije samog koncerta Kate je uzvanicima govorila o važnosti glazbe.

"Glazba mi je bila iznimno važna tijekom pandemije. Jer glazba slavi dobru volju, djela dobrote, ljubav, empatiju i suosjećanje, pomaže nam prebroditi ova izazovna vremena", rekla je.

Osim što svira klavir, Kate je svojedobno učila svirati i flautu, a u djetinjstvu je nastupala i sa školskim zborom.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:07