StoryEditor
nova ljubav

Johnny Depp u vezi s odvjetnicom

Piše desk  /  23.09.2022., 13:00h

Nakon mukotrpnog sudskog procesa s bivšom suprugom Amber Heard, koje je pratio cijeli svijet, glumac Johnny Depp ponovno je pronašao sreću u ljubavi. Glumac sada ljubo odvjetnicu Joelle Rich koju je upoznao zahvaljujući upravo ovom slučaju, pišu strani mediji.

Rich je bila jedna od odvjetnica koje su radile za glumca na njegovom slučaju protiv britanskog lista The Sun kojeg je Depp 2018. tužio za klevetu.

Odvjetnica se vodi kao udana žena, budući da proces njenog razvoda od bivšeg supruga još uvijek nije finaliziran. Također, majka je dvoje djece.

Iako su Deppa ranije ove godine povezivali s odvjetnicom Camillom Vasquez koja ga je zastupala na suđenju protiv Amber Heard, njegovo srce ipak je zauzela druga osoba. Rich nije bila dio njegovog pravnog tima na posljednjem suđenju, međutim bila je prisutna u sudnici u Virginiji kako bi iskazala svoju podršku glumcu.

"Nije postojala nikakva profesionalna veza s tim što je tamo", rekli su izvori, dodavši da su se Depp i Rich "diskretno" sastajali u hotelima na početku svoje romanse.

Još uvijek nije poznato kako je njihova veza počela, no izvori bliski paru tvrde da je riječ o nečemu ozbiljnom.

"Kemija među njima je izvanserijska. Ovo među njima je ozbiljno. Oni su prava stvar", rekao je izvor.

Podsjećamo, na suđenju koje je okončano početkom ljeta, porota je utvrdila da je Heard klevetala svog bivšeg supruga u članku Washington Posta iz 2018. Glumcu je dodijelila 10 milijuna dolara odštete i pet milijuna dolara kaznene naknade.

Dnevnik.ba

03. prosinac 2023 13:00