StoryEditor
bivša partnerica

Jennifer Aniston bi mogla tužiti Brada Pitta za 100 milijuna dolara

Piše desk  /  02.11.2022., 17:07h

Slavna glumica Jennifer Aniston navodno je spremna tužiti holivudskog glumca i bivšeg partnera Brada Pitta za sumu od 100 milijuna dolara.

Pravna bitka se odnosi na produkcijsku kompaniju koju su Pitt i Aniston osnovali početkom 2000-tih i nazvali je Plan B. Sada Pitt želi prodati kompaniju, no Aniston osporava njegovo pravo na novac te ga tuži za 100 milijuna dolara.

Pitt već vodi pravnu bitku s bivšom suprugom Angelinom Jolie, tako da će novi problem pogoršati situaciju. Produkcijska kompanija jeste prešla u Pittove ruke kada se par razišao, no Aniston vjeruje da nikada nije dobila zasluge što je pomogla u osnivanju kompanije. Navodno, princip joj je važniji od novca.

Plan B je imao uspjeha, a među njima su filmovi "The Departed", "12 Years A Slave" i "Moonlight", a svi su dobili Oscare. Također, Plan B ima zasluge za filmove "Troy" i "Charlie and the Chocolate Factory".

Izvor tvrdi da Anoston očekuje barem priznanje i učešće u prodaji, kao i opciju da surađuje s novim vlasnikom.

"Ako Brad želi ispoštovati Jennifer, dat će joj ček na 100 milijuna dolara. To bi bila samo kap u oceanu ukoliko proda Plan B", zaključio je izvor.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 22:08