StoryEditor
hrvatska pjevačica

Jelena Rozga oduševila fotografijom u raskopčanom sakou: ‘Žena, kraljica‘

Piše Desk  /  05.02.2022., 08:24h
„Ponekad je dovoljan jedan pogled da sve krene, a nekad dovoljna jedna riječ da sve stane", napisala je u opisu fotografije, a neki pratitelji su se s njom složili.

Pjevačica Jelena Rozga (44) objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu kojom je oduševila svoje obožavatelje.

Jelena je pozirala u raskopčanom šljokičastom sakou s kosom zavezanom u neurednu punđu. Uz fotografiju je napisala zanimljivu poruku.

„Ponekad je dovoljan jedan pogled da sve krene, a nekad dovoljna jedna riječ da sve stane", piše u opisu objave.  U komentarima su joj pratitelji pisali mnoge komplimente te ostavljali emotikone srca. „Ljepotica“, „Predivna“, „Joj Bože. Žena, kraljica“, pisali su joj. Dodali su i da je savršena, a mnogi su se složili i s time što je napisala u opisu, prenosi Večernji.

Inače, Jelena je nedavno progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Naime, Jelena ima problema sa štitnjačom. U jednom je intervjuu kazala da je su upravo ti njezini problemi zaslužni za njezinu liniju te da ne može dobiti kilograme.

- Dobra genetika, sigurno je tu i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, ali znaju me zezati ti problemi sa zdravljem. Prije par dana je bilo loše, sad sam opet dobro. Ja se ne dam, samo osmijeh na lice i pozitiva – rekla je tada Rozga.

Tom je prilikom govorila i o svom ljubavnom životu kojeg inače vješto skriva. Kratko je kazala da bi svoj ljubavni život opisala tako da je baš dobro. Jedno od pitanja je bilo i ima li simpatiju, na što je lijepa glazbenica kazala da uvijek ima. Kroz razgovor je istaknula i da trenutačno nema nikakvih promjena na ljubavnom planu.  

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:58