StoryEditor
TRUDI SE BITI POZITIVNA

Jelena Rozga godinama se bori sa zdravstvenim problemima: ‘Prije par dana bilo je baš loše‘

Piše Desk  /  19.01.2022., 15:27h
Pjevačica je gostovala u srpskoj emisiji Ami G Show, gdje je progovorila o problemima sa štitnjačom, ali i o ljubavnom životu.

Pjevačica Jelena Rozga (44) jučer je gostovala u emisiji Ami G Show koja se emitira u susjednoj Srbiji.

Jelena je predstavila svoju novu pjesmu, duet sa Sašom Matićem, a otkrila je i neke privatne detalje. Voditelj Ognjen Amidžić odmah je komentirao njezin zavidan izgled i upitao koja je tajna njezine linije, a pjevačica se nadovezala na svoje zdravstvene probleme sa štitnjačom zbog kojih već godinama ne može dobiti kilograme, prenosi Večernji.

– Dobra genetika, sigurno je tu i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, ali znaju me zezati ti problemi sa zdravljem. Prije par dana je bilo loše, sad sam opet dobro. Ja se ne dam, samo osmijeh na lice i pozitiva – rekla je Rozga.

Na Instagramu je objavila i video u haljini u kojoj se pojavila u showu. 

U svojoj rubrici Leksikon Amidžić joj je postavio još neka pitanja, među kojima je bilo i kako bi opisala svoj ljubavni život.

– Baš sam dobro – kratko je odgovorila Rozga. Jedno od pitanja je bilo i ima li simpatiju, na što je lijepa glazbenica kazala da uvijek ima. Kroz razgovor je istaknula i da trenutačno nema nikakvih promjena na ljubavnom planu.

Podsjetimo, Jelena svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. –

Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život, da tu sreću dijelite i da je zajedno stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kad je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pozornost.

Mogu vam reći da sam sretna – kazala je nedavno za jedan srpski portal.

Dodajmo da je se sredinom prošle godine povezivalo s chefom Ivanom Pažaninom. Vezu nisu ni potvrdili ni demantirali, a Jelena je tri mjeseca nakon napisa kazala da je ponovno slobodna.

Njezina zadnja javna veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom  s kojim je prekinula 2017. godine.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 11:42