StoryEditor
krema u dubrovniku

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta u Dubrovnik doveo slavne prijatelje

Piše desk  /  17.08.2023., 08:41h

Milijarder Jeff Bezos zajedno sa svojom zaručnicom Lauren Sanchez i u društvu slavnih prijatelja prošetao je Stradunom u Dubrovniku.

Naime, Bezos je ugostio grupu prijatelja, gdje se osim slavnog para Katy Perry i Orlanda Blooma našao i američki pjevač i tekstopisac Usher. Slavne goste vjerno su pratili njihovi tjelohranitelji.

Katy Perry i Orlando Bloom za ovu šetnju odlučili su se i modno uskladiti pa su odjenuli bijelu odjeću. Katy je nosila jednostavnu bijelu kratku haljinu i ravne sandale, a Orlando je nosio kratke hlače, majicu i košulju i papuče, a stajling je upotpunio kačketom.

Sudeći po fotografijama, slavni par, a i ostali prijatelji uživali su u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika, a odlučili su i fotografirati ovaj popularni grad u Hrvatskoj.

Inače, osnivač Amazona nedavno je snimljen kako uživa na Jadranskom moru, gdje se jahta Kora na kojoj uživa procjenjuje na 500 milijuna dolara.

Stranice koje prate kretanje luksuznih jahti zabilježile su da se Kora nalazila kod Elafitskih otoka, a nešto kasnije bila je usidrena kod otoka Lokruma. Hrvatski mediji prenosili su i da su Bezos i Sanchez večerali u jednom restoranu u Dubrovniku.

Podsjećamo, Bezos i Sanchez ranije su bili i u Grčkoj, gdje im se na jednoj zabavi pridružila i holivudska glumica Demi Moore. Par već neko vrijeme boravi u Europi, a on ju je i zaprosio na Cannes Film Festivalu u svibnju ove godine.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 10:16