StoryEditor
usudio se

Jacques: Stao sam na vagu, matematika je neumoljiva

Piše desk  /  03.09.2022., 10:18h

Jacques Houdek na Instagramu je podigao prašinu zbog fotografije s ljetovanja, njegovi obožavatelji odmah su primijetili da je pjevač vidno smršavio, no priča je ipak nešto drukčija

Pjevač Jacques Houdek vratio s ljetnog odmora, pun elana i energije za stvaranje novih pjesma, no priča o njegovom mršavljenju koja je odjeknula u javnosti nastala je upravo zbog fotografije s posljednjeg dana ljetovanja.

Na toj fotografiji pjevač pozira sa suprugom Brigitom, a pratitelji su mu počeli pisati kako je smršavio.

"Svi me zovu danas, ali moram ih razočarati, nisam smršavio”, rekao je Jacques za Zagreb.Info te je dodao: “Stvarno sam se ponadao, odmah sam stao na vagu, no ona je pokazala istu brojku, matematika je neumoljiva”.

"I ja sam se ponadao da sam smršavio kad sam to vidio. No onda sam stao na vagu i baš se ne mogu time pohvaliti", rekao je simpatični Jacques.

Na pitanje što na komentare kaže njegova supruga Brigita, pjevač je rekao da ga ona voli u svakom pogledu te da nije obraća pozornost na to.

“Čini li mi se ili je Jacques mršaviji”, "Bravo Jacques, super promjena", "Bravo, smršavio si dosta", "Super si samo naprijed", bili su neki od komentara.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 22:10