StoryEditor
bivši pobjednik

Jacques Houdek razočaran izvedbama na Dori: "Draga djeco s Dore, hitno se javit u vokalni studio"

Piše desk  /  23.02.2024., 10:14h

Pjevač Jacques Houdek na svojoj se Facebook stranici osvrnuo na prvu polufinalnu večer Dore. Svima je, osim Stefany Žužić, poručio da moraju poraditi na svojim vokalnim sposobnostima.

Jacques Houdek nezadovoljan je svim nastupima na Dori, jedino koga je pohvalio je izvođačica Stefany Žužić. Stefany je nastupila s pjesmom "Sretnih dana dat‘ će Bog".

"Draga djeco s Dore, hitno se javite u vokalni studio ‘Gospodin Glas‘. Tu sam za vas", započeo je Houdek svoju Facebook objavu. "P.S. Brava, Stefany, jedina u tonalitetu!", zaključio je pjevač.

"I onda se čude što nam ‘drugi‘ pune dvorane.. Arenu.. ovo je večeras bilo za pogreb", "Ovo je katastrofa...ali Lozar je ubio sa falšanjem", "Ja sam ostao šokiran koliko ih je bilo van tona! Ova Dora je debakl nad debaklima!", brojni su se složili s Houdekom.

"Solidna scena, dobra obleka, light, aranžmani, šminka, frizure, ma čak i uredne pjesme, ali zar im nitko nije rekao da uz sve to treba i otpjevati barem donekle korektno??!!.. ali ove vokalne izvedbe su bile otužne, osim Pavela...", "Plus, nek zaposle tonca na HRT-u", komentirali su.

Izvođači koji su prošli dalje u finalnu večer su Pavel, Vinko, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić. Druga polufinalna večer Dore održat će se u petak 23. veljače.

Podsjetimo, Jacques Houdek 2017. godine je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu u Kijevu u Ukrajini s pjesmom "My friend". Houdek je tada prošao u finale i osvojio 13. mjesto od ukupno 26 izvođača. Bio je deveti po glasovima publike.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:22