Jacques Houdek objavio fotografiju s plaže, pratitelji hvale njegov izgled: 'Dosta si smršavio, samo naprijed'FACEBOOK
StoryEditor
POZIRAO SA SUPRUGOM

Jacques Houdek objavio fotografiju s plaže, pratitelji hvale njegov izgled: ‘Dosta si smršavio, samo naprijed‘

Piše desk  /  01.09.2022., 11:20h

Jacques Houdek je objavio fotografiju iz Parka prirode Telašćica pozirajući pored prekrasne plaže zagrljen sa svojom suprugom Brigittom.

Hrvatski glazbenik Jacques Houdek (41) sa suprugom Brigittom uživa na moru, točnije na Dugom otoku. Houdek je objavio fotografiju iz Parka prirode Telašćica pozirajući pored prekrasne plaže zagrljen sa svojom Brigittom.

- Zadnji dan odmora. Za sada - rajski - napisao je glazbenik pored fotografije.

"Samo uživajte", "Zaslužio si itekako"; "Bravo", "Prekrasni ste", pisali su mu pratitelji pod fotografijom. 

Neki od pratitelja komentirali su i pjevačev novi izgled.

- Jacques, ako se da dobro primijetiti, dosta kilica je otišlo dolje, samo naprijed - pohvalila ga je jedna od pratiteljica. "Bravo za novu liniju", "Čini mi se da si dosta smršavio", nizali su se komentari. 

Inače, Jacques i njegova supruga Brigita u braku su od 2006. godine, a te iste godine rođena je i njihova kći Sofija. Sedam godina kasnije na svijet je došao i njihov sin David i tada je Jacques odlučio kako će neko vrijeme smanjiti radni tempo kako bi što više bio uz obitelj. 

Kada im se rodila Sofija donijeli su zajedno odluku kako će Brigita biti kod kuće i brinuti o djeci i zbog obitelji odrekla se karijere jer im je stabilnost obitelji bila najvažnija. Jacques često ističe kako mu je Brigita najveća podrška i zahvalan joj je što se brine za obitelj i ističe kako ne zna kako bi sve ostvario da nije bilo nje, prenosi večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:30