StoryEditor
slavni tenisač

Ivanišević: "Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio i postao sam obiteljski nasilnik"

Piše desk  /  17.10.2023., 09:11h

Umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (52) šokirao je ponoćnim statusom u kojem je objavio da od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka.

Nacional donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćerke, Tatjani blokirao svu imovinu. 

Navode da je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćerke Amber te traži polovinu stana koji joj je poklonila Tatjana.

Pobjednik Wimbledona oglasio se na Instagramu.

- Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević. 

image

Ivaniševićeva objava

INSTAGRAM -

Podsjećamo, Ivanišević je s bivšom manekenkom bio od 1998., a vjenčali su se tek 2009. Njihovom braku došao je kraj četiri godine kasnije, a zajedno imaju dvoje djece.  

Dnevnik.ba

01. prosinac 2023 15:36