StoryEditor
tv voditeljica

Ivana Paradžiković javila se iz Jordana: "Izgleda da sam ipak pokazala previše kože za Bliski istok"

Piše desk  /  02.07.2022., 19:31h

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija iz Jordana i s pratiteljima podijelila anegdotu koja joj se dogodila.

-Izgleda da sam ipak pokazala previse kože za Bliski istok. Nije bilo auta koji mi nije trubio i nije bilo žene koja mi se nije nasmijala, nekako kao s odobravanjem- započela je Ivana objavu pa dodala:

-Ipak je to zemlja koja je tek prije par godina ukinula zakon koji je silovateljima omogućavao da izbjegnu kaznu ako ožene svoje žrtve i gdje su te iste žrtve članovi obitelji ubijali kako bi očistili okaljanu čast. Zanimao me Amman danas. Hipsterski kvartovi, restorani. Svi nevjerojatno pristojni. Cijene brutalne- napisala je, penosi Večernji list.

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavila je fotku iz pustinje te s pratiteljima podijelila priču iz svoje prošlosti.

- Bila sam sedmi razred kada mi je, maloj neprilagođenoj izbjeglici, profesorica zemljopisa poklonila paketić pijeska iz pustinje. To je bila najdragocjenija stvar koju sam posjedovala. Živjeli smo u iznajmljenoj garsonijeri u Kutini. Nas pet plus pekinezer, hrčak, ribice, papagaj Pero. 'Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna', govorila bi mama i doista. Imali smo sve: bili smo živi, imali smo jedni druge, ali nismo imali para. Ispod madraca da ne propadnemo kada ga razvučemo stavljali bi daske koje je tata ispilio od nekih vrata sa smetlišta. Navečer fotelju dizali na ormar da možemo otvoriti kauč koji bi onda blokirao frižider, pa tko je jeo, jeo je... Nema više do ujutro. Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala možda slučajno. Otići u pustinju bila je moja djetinja maštarija. Ovo je taj trenutak. Čista sreća. Da nikad ne zaboravim tko sam i koji sam put prevalila- napisala je voditeljica pored četiri fotografije iz pustinje. 

Prethodno se javila pratiteljima iz pustinje nakon nekoliko dana ne oglašavanja na Instagramu, što je mnoge zabrinulo. 

- Zatrpali ste mi inbox zabrinutim pozivima i porukama. Frku mi složili jer ste zvali i mamu Vesnu. A mama Vesna paničarka ionako misli da sam…pa blago rečeno nepredvidljiva. Zamišljala je da su me oteli teroristi i što ti ja znam, svi oni najcrnji scenariji koji mamama prođu kroz glavu kad se ne javiš na prvi poziv. A ja zamisli, offline danima. Živa sam. Zapravo nikad življa! …jedva vam čekam sve ispričati- poručila je tada Paradžiković.

Dnevnik.ba

29. svibanj 2023 13:04