StoryEditor
hrvatska voditeljica

Iva Šulentić, koja danima trpi hajku zbog dočeka Vatrenih, se rasplakala u emisiji HRT-a

Piše desk  /  29.12.2022., 09:50h

Danima se o Hrvatskoj priča o dočeku nogometaša koji su osvojili treće mjesto na SP u Kataru, a velik dio gledatelja nezadovoljan je načinom na koji su program na trgu u Zagrebu odvodili voditelji Luka Bulić i Iva Šulentić.

Naime, mnogi smatraju da su bili preglasni i nepripremljeni, a jedan dio javnosti optužuje Ivu da je prekinula Dejana Lovrena koji je preuzeo mikrofon i zapjevao pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si".

Voditeljica je zbog toga danima dobivala uvrede na društvenim mrežama, a sada se i rasplakala u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma", a u kojoj je gostovala team menadžerica hrvatske reprezentacije Iva Olivari.

Olivari je rekla kako želi zahvaliti koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, ali i Ivi, koja je uz Luku Bulića bila voditeljica dočeka.

"Želim se zahvaliti tebi i Luki na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca", rekla je Olivari voditeljici, koja je na njene riječi pustila suzu.

"Znala sam da će do ovoga doći jer si hrabra žena koja se ne boji reći što misli i hvala ti na tome", odgovorila je Šulentić kroz suze.

Brojni gledatelji oduševljeni su reakcijom Ive Olivari te su pružili podršku voditeljici Šulentić koja se danima nosi s komentarima koji nisu bili nimalo ugodni.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:12