StoryEditor
"izvučeno iz konteksta"

Huljić otkrio što misli o Grašinoj posveti Oliveru u Beogradu

Piše desk  /  17.11.2022., 08:54h

Nakon što se u medijima digla velika bura pošto je Petar Grašo uoči koncerta kojeg je održao u Beogradu najavio da će dio opusa biti posvećen legendarnom pjevaču Oliveru Dragojević, oglasio se i Tonči Huljić.

U razgovoru za Story Huljić se dotaknuo čina svog zeta kojeg mnogi smatraju samopromocijom korištenjem Oliverovog lika i djela, koji u Srbiji nije htio nastupiti za života.

“Čovjek pjeva moje pjesme. To što je neke od njih pjevao Oliver, to nema veze. Stvar je izvučena iz konteksta jer to nije bilo jedino ime koje je spomenuo, nego nekoliko njih. Hrvatski tisak je to zlorabio na čudan način. On nije konfliktna osoba i zadnji je koji bi se trebao vaditi na bilo koga. On je toliko sam sebi dovoljan, da mu ne treba ni Sting ni itko drugi”, izjavio je Huljić.

Huljić se osvrnuo i na unuku Albu koji opisuje kao ”nestvarno dijete”, očaran je njome kao i svaki djed svojim unucima.

“Alba je mali vilenjak. Vjerojatno svaki djed govori tako o svojoj obitelji, ali ovdje je nešto čudno i to svi primjećuju”, ispričao je Huljić i dodao kako se Hana sjajno snašla u majčinskoj ulozi.

Inače, šuškalo se u kuloarima da su se Tonči i Petar već uspjeli posvađati i to netom nakon rođenja Albe, no gostujući zajedno u nekoliko emisija ostavili su dojam da su i dalje vrlo bliski, ako ne i bliži nego su bili ranije.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 21:56