StoryEditor
Katarina Mihaljević

Hrvatica rodom s Kupresa oduševila u njemačkom ‘The Voiceu‘, nastup je posvetila bolesnoj sestri

Piše desk  /  02.11.2021., 17:26h
Katarina Mihaljević (21), Hrvatica iz Darmstadta, nastupila je u poznatom njemačkom glazbenom showu „The Voice of Germany“ i svojim nastupom oduševila ne samo publiku nego i žiri.

Katarina je na audiciji pjevala popularnu pjesmu 'Drivers License' od Olivije Rodrigo i svojim talentom oduševila publiku, ali i žiri. Među prvima joj je čestitala članica žirija Sarah Connor u čijem je timu naposljetku Katarina i završila. 

Inače, Katarina je rodom s Kupresa, a s obitelji živi u njemačkom Darmstadtu.

Svoj je nastup u 'The Voiceu' posvetila bolesnoj sestri Ivani koja koja ima Rettov sindrom (rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja gotovo isključivo u djevojčica), piše Fenix Magazin

- Brigu o sestri uglavnom vode mama i tata, a ja im pomažem kad god stignem i gdje god mogu pomoći. Ona na primjer jako voli kad si s njom i kad joj pjevaš. Zato sam je jednostavno povezala s glazbom - kazala je Katarina za Fenix Magazin

Otkrila je i da je trenutno na drugoj godini studija dječje pedagogije u Darmstadtu.

- Radim u jednom dječjem vrtiću tri puta tjedno. Jako volim raditi s djecom i s tim se želim baviti u budućnosti - kaže Katarina koja ističe da je jako vezana uz svoj rodni kraj. 

- Svaki godišnji odmor odlazim u domovinu. Sada za vrijeme korone, malo je bilo otežano, ali inače idem redovito i ljeti i zimi. Zimi je posebno dobro, jer se na Kupresu može skijati. Jako sam vezana za taj kraj - kaže talentirana glazbenica.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2021 21:51