StoryEditor

Hrvati stali na stranu njemačke voditeljice nakon sukoba s Ivanom Knoll

Piše desk  /  18.06.2024., 10:17h

Nakon što je Ivana Knoll izvrijeđala popularnu njemačku voditeljicu Lauru Wontorru, društvene mreže Njemice prepune su komentara podrške, a pišu ih većinom Hrvati.

Iako se Laura nije oglašavala o sukobu s Knoll, čini se da su njezin profil pronašli brojni hrvatski navijači i iseljenici koji su popratili dramu. I mnogi su na Laurinoj strani, barem ako je suditi po komentarima koje je dobila ispod zadnjih fotografija.

"Uvjeravam te da mnoge Hrvate Ivana Knoll živcira. Ljuti nas što je uspjeh hrvatskih nogometaša iskoristila u vlastitu korist. Osim toga, ne čini se previše inteligentna", "Laura ima stila, za razliku od Knoll, koja privlači pažnju polugolim tijelom", "Vidio sam komentare u vezi Knoll i tebe. Kao Hrvata, sramota me što je ona Hrvatica. Nemoj da te diraju njene izjave", "Za razliku od nje, izgledaš prirodno", komentiraju Hrvati.

Podsjećamo, do problema je došlo nakon što je Ivana, tijekom intervjua s voditeljicom Laurom, prokomentirala da joj je hladno, odjevena u bikini.

"Teoretski, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno", komentirao je nakon toga voditelj iz studija, a kad se Laura ponovno uključila u eter, rekla je: "Sad malo stručnosti, nakon čavrljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu."

Zatim se Knoll oglasila na društvenim mrežama. "Draga Laura, kad bih ja tako izgledala, zauvijek bih nosila zimsku odjeću", napisala je najpopularnija hrvatska navijačica uz fotografiju voditeljice.

Nakon toga se obračunala i s njenim poslodavcima.

"Najneprofesionalnija televizija svih vremena. Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više nemojte zvati za intervju", poručila je uz "palac dolje".

Dnevnik.ba

20. srpanj 2024 01:28