StoryEditor
"Ako ponudi da plati"

Hrvati na Redditu otkrili što ih oduševi na spojevima, slažete li se s njima?

Piše Desk  /  30.10.2021., 10:37h
Jedan korisnik Reddita odlučio je pitati Hrvate koje stvari na spojevima smatraju pozitivnim znakom.

Objava je nastala kao nastavak na priču o glavnim znakovima upozorenja na spojevima.

U komentarima su se, sudeći po sadržaju, najviše javili muškarci. 

"Ako se trudi poticati razgovor jednako koliko i ja. Plus, ako se ponudi platiti na jednom od spojeva onda mi je to znak poštovanja."

"Ako odemo na prvo piće i budemo skupa četiri sata, a nije dosadno. Zasad se dogodilo dvaput, jedna veza je propala zbog nekih kulturoloških razloga, a druga traje već sedam godina."

Više korisnika složilo se s ovim komentarom te istaknulo kako im je kvalitetan razgovor među važnijim stvarima na spojevima.

"Nekompliciranost i autentičnost od početka. To vjerojatno najviše cijenim. Zajedno s inteligencijom i zanimanjem za gluposti kao filozofija, povijest, geografija itd. jer bi mi bilo dosadno da ne mogu o tome pričati, ali to je više subjektivno."

"Kada ona isto održava razgovor, a ne da je moraš cijelo vrijeme zabavljati i izvlačiti riječi iz nje", napisao je korisnik.

"Točno to. I dok s nekim dopisujem ako vidim da su odgovori samo aha, da i ne, odmah znam da nekoga moram povlačiti za jezik da mi da neki odgovor bez da se interesira za mene. Veliki green flag ako se netko za tebe interesira, odmah se i čovjek bolje osjeća", napisao je korisnik odgovor na prethodni komentar.

"Naš prvi dejt je trajao preko 6 sati. A nismo se ni poljubili. Sad smo u braku", dodao je drugi korisnik.

"Kad uopće ne poseže za mobom tokom dejta."

"Ma to osjetiš online i uživo. Kad imaš flow s nekom osobom, osjećaš kao da se već znate i razumijete. Također, to je osoba koja investira isto vrijeme kao i ti da početak odnosa uspije i da joj je to jedan od prioriteta. Najgore kad osoba ode na dejt i onda se ponaša kao da si jedan od drugih i ne ulaže nikakav trud. Ali kao što sam rekao to osjetiš, uvijek imaš taj gut feeling."

Međutim, jedna korisnica Reddita na ovu je temu napisala zanimljiv komentar. 

"Ako se samoinicijativno javlja, ne seena poruke, pažljivo isplanira što ćemo raditi (šetnja po ulici ili kino za prvi dejt su možda prolazili u srednjoj školi), ne govori samo o sebi, već ga zanima i tuđe mišljenje, ne s*ere po svima (kolegama, familiji, frendovima, bivšima), ne spominje bivše na prvom dejtu, dolazi na vrijeme, ne pojavi se u japankama i prljavoj trenirci, ne forsira fizički kontakt, poštuje tvoje tjelesne i emocionalne granice, zna se našaliti na svoj račun... Ukratko, neki basic respect, što dosta muškaraca od 20-30 godina danas nema", prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 18:47