StoryEditor
instagram

Holivudska glumica objavila fotku s hrvatskim vatrogascima: "Stavite zabavu među noge"

Piše desk  /  07.11.2022., 12:07h

Noćas je centar Zagreba bio pod opsadom holivudskih filmaša zbog snimanja filma Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi.

Holivudska glumica Kate Beckinsale na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz Zagreba, na kojoj je pozirala u društvu hrvatskih vatrogasaca i kostimografkinje Gabrielle Morpeth.

"Toplo bih savjetovala da stavite zabavu među noge ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca", napisala je u opisu fotke.

Beckinsale se na fotografiji može vidjeti kako sjedi na biciklu na kojem se nalazi sličan natpis.

Noćas je centar Zagreba bio pod opsadom holivudskih filmaša zbog snimanja filma Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi.

Snimanje filma započelo je u listopadu i trajat će 50 dana. To je najveći projekt koji se ikad snimao u Hrvatskoj. Triler u britanskoj produkciji najprije se trebao snimati u Pragu, no ta ideja je propala pa se tražila najsličnija lokacija. 

"Nije bilo puno opcija, razmatrali smo Grčku, Tursku, Srbiju, no odabrali smo Hrvatsku", rekao je producent Carsten H. W. Lorenz, koji je otkrio da će se film snimati i u Rovinju koji će "glumiti" Tokio.

Na popis zagrebačkih lokacija uključenih u snimanje uvršteno ih je 130 po cijelom gradu. Neke od lokacija na kojima će se snimati su Kamenita vrata, Europski i Cvjetni trg, Dubravkin put, Tuškanac, dijelovi Novog Zagreba te Hondlova ulica na istoku grada. Za korištenje lokacija morat će uplatiti 103 tisuće kuna u Proračun Grada Zagreba, priopćeno je.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 08:24