StoryEditor
hrvatska pjevačica

Histerija u Srbiji jer je Severina u Kotoru rekla: "Ne dajte Crnu Goru"

Piše desk  /  02.01.2024., 12:18h

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković (51) za doček Nove godine nastupala je u crnogorskom Kotoru gdje se okupilo više od 30 tisuća ljudi. No, njezin nastup je postao kontroverzan u Srbiji jer su se istočni susjedi našli prozvanima i uvrijeđenima.

U ponoć je pjevačica zapjevala pjesmu "Ivanova korita", a na kraju koncerta čestitala je publici Novu godinu i uzviknula: "I ne dajte Crnu Goru". Rečenica je uvrijedila Srbe, a X, nekadašnji Twitter je od ponedjeljka prepun komentara na rečenicu koju je pjevačica izrekla.

Histerija u Srbiji 

Izazvala je lavinu komentara i histerije u Srbiji. "Severina je jedina velika zvijezda trećeg desetljeća 21. stoljeća koja ciljano, ali neizravno provocira na vjerskoj i nacionalnoj osnovi", napisala je jedna korisnica iz Srbije na društvenima mrežama. 

Druga joj je poručila kako je u zrelim godinama te još "nažalost nije shvatila koliko život može biti lijep kad imaš pameti u glavi". "Ima sina sa Srbinom, zadnji muž joj je Srbin, a karijera joj zavisi od srpske publike, a ona se petlja tamo gdje joj nije mjesto", poručio joj je jedan Srbin. 

Mnogima nija jasno u čemu je problem

No, Crnogorci su oduševljeni Severininom rečenicom, a ostalim ljudima na društvenim mrežama nije jasno u čemu je točno problem. "Morate smisliti neke bolje skandale jer to što je Severina rekla nekako nema previše smisla", dodala je jedna korisnica. 

"Ako Severina ne brani Crnu Goru, ne znam tko će", "Severina nastavlja uspješno prozivati ​​nepozvane" i "U čemu je zapravo problem onoga što je Severina rekla o Crnoj Gori?", pitali su se Crnogorci. 

Srbi su ovo digli na poseban nivo pa su i naslovnice najpoznatijih medija prepune Severine. 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:49