StoryEditor
jeziva točka

Hercegovački mentalist uplašio Maju Šuput u Supertalentu: "Mobitel ću zapaliti nakon ovoga"

Piše Desk  /  22.11.2021., 07:35h
Antonijo je Maji demonstrirao EVP (Electronic Voice Phenomenon) koji nastaje prilikom hvatanja duhova putem audio snimke. Majin mobitel na diktafonu je snimio neobične frekvencije koje se prije toga nisu čule u studiju, a cijeli trik prestrašio je Maju.

Mladi mentalist iz Posušja Antonijo Mitar na pozornicu je pozvao Igora Mešina i Maju Šuput na kojima je demonstrirao iluzije dodira, pišu 24sata.hr.

Nakon što je Igor napustio pozornicu, Antonijo je Maji demonstrirao EVP (Electronic Voice Phenomenon) koji nastaje prilikom hvatanja duhova putem audio snimke. Majin mobitel na diktafonu je snimio neobične frekvencije koje se prije toga nisu čule u studiju, a cijeli trik prestrašio je Maju.

- Iskreno, užasno mi je žao što si me pozvao jer je mene ovo baš prestrašilo - rekla je Maja i zaključila: „Prizivanje i voodoo uopće nisu moja furka, ja se ozbiljno toga bojim i uopće me ne interesira je li ispalo dobro ili ne jer sam ja sad baš loše. Ja se ne osjećam više dobro i nije mi fora“.

- Mobitel ću zapaliti nakon ovoga, ljudi koji su umrli trebaju biti tamo gdje jesu. Ne osjećam se dobro nakon ovoga - dodala je Maja.

Prešao si granice dobrog ukusa. Svoj talent nisi koristio na adekvatan način. Možda si ti sretan, ali nastup nije dobar - poručila mu je Martina.

- Ne slažem se s kolegicama. Dosta je bizarno, talent imaš, prezentirao si ga odlično - pohvalio ga je Janko.

- Bilo mi je izuzetno napeto. Za mene si ti mentalist - dodao je Davor.

- Martina mi je na audiciji predložila da napravim nešto spooky - pravdao se Antonijo.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:23