StoryEditor
nakon 13. mjesta

Hajdukovci se rugaju Letu 3: "Neka se momci naviknu"

Piše desk  /  15.05.2023., 12:15h

Reakcije na nastup Leta 3 na ovogodišnjem Eurosongu i dalje traju. Posebno su se aktivirali hajdukovci, kojima je Zoran Prodanović Prlja bio glavna meta.

Prlja je ranije naljutio hajdukovce komentarom na nastup mlade momčadi Hajduka u finalu juniorske Lige prvaka. Tada je uz fotografiju fritula napisao "Neka se momci naviknu", čime je razbjesnio mnoge, koji su mu poručili da nije lijepo rugati se djeci.

To mu navijači splitskoga kluba očito nisu zaboravili te su mu sada, nakon što su letovci osvojili svega 11 bodova od stručnoga žirija na Eurosongu, odlučili vratiti istom mjerom. Naime, na Facebook stranici "Lobsteri Hajduk Memes" objavljena je fotografija članova riječkog benda, a Damir Martinović Mrle u rukama drži zdjelu fritula. Uz fotografiju je još napisano: "Neka se momci naviknu."

Podsjetimo, Let 3, riječki bend koji je predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, osvojio je 13. mjesto na glazbenom natjecanju.

Letu 3 je žiri dao tek 11 bodova i do glasova publike nalazili su se na 25., odnosno predzadnjem mjestu. Međutim, publika ih je nagradila s velikih 112 bodova te su na kraju osvojili 13. mjesto sa 123 boda.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 05:09