StoryEditor
doha

Gvardiolove sestre objavile dosad neviđene fotke s tribina, roditelji su im bili oduševljeni

Piše desk  /  03.12.2022., 13:54h

Sestre hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, Franka i Lorena, podijelile su na svojim Instagram profilima još neviđene fotografije iz Katara.

Uz pjesmu Petra Dragojevića Vatra i voda, u kojoj su, između ostalog i stihovi Čuvaj mi ljubav, koje su stavili preko fotografije objavljene na Instagram Storyju, Lorena i Franka Gvardiol podijelile su sa svojim pratiteljima još neviđene fotografije sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

image

Objava Franke Gvardiol

INSTAGRAM

Na fotografijama koje su objavile vidljivo je kakva je bila atmosfera na tribinama. Naime, sestrama su uhvatile trenutak kada se njihovi roditelji Sanja i Tihomir Gvardiol od sreće zbog sina, ali i cijele reprezentacije grle. Otac Tihomir suprugu nježno ljubi u obraz, dok njoj ne silazi osmijeh s lica, a potom se njih dvoje okreću ostatku društva koje je bilo s njima na tribinama i smiju se

image

Objava Lorene Gvardiol

INSTAGRAM

Inače, sestre Gvardiol starije su od Joška, koji ima tek 20 godina. Franka ima 23, a Lorena 25 godine i obje su s obitelji stigle u Katar bodriti svog brata i njegove Vatrene. Obje su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka se još bavi i rukometom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:01