StoryEditor
“obitelj je nukleus“

Grašo: Zamjeram si jer ne provodim dovoljno vremena sa suprugom i bebom

Piše desk  /  19.09.2022., 11:33h

Petar Grašo za srpske je medije progovorio o novopečenoj ulozi oca malene Albe koju je dobio s glazbenicom Hanom Huljić.

‘Obitelj je kroz moj život uvijek bila nukleus i polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe’, rekao je Grašo za Blic.

Petar je priznao da sebi zamjera to što ne provodi previše vremena sa suprugom i bebom jer je stalno na putu zbog koncerata.

‘S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju’, ispričao je pa dodao da se Albi sviđa njegov glas te ga koristi kako bi je uspavao.

‘Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste’, otkrio je splitski glazbenik.

Podsjetimo, Hana i Petar postali su roditelji djevojčice Albe sredinom srpnja ove godine. Hana je bolnicu napustila samo u pratnji svoje majke Vjekoslave Huljić jer je Grašo i tog dana bio zatrpan poslovnim obavezama.

Dnevnik.ba

30. rujan 2022 02:29