StoryEditor
wales

Gosti se okupili, mladenka u vjenčanici, vjenčanje plaćeno 13.000 eura, a mladoženja se nije pojavio: "Prvo sam plakala 10 minuta, a onda..."

Piše desk  /  03.10.2022., 08:39h

Jednostavno nije bilo vremena za otkazivanje vjenčanja. Sve je već bilo plaćeno, dekoracija je već bila postavljena, gosti se već okupljali, a ja sam bila usred odijevanja vjenčanice kada sam doznala vijest, rekla je Kayley.

Britanku Kayley Stead (27) ostavio je zaručnik i to točno na dan vjenčanja, 15. rujna. Vijest da se mladoženja neće pojaviti, mladenki je javio njegov otac. Umjesto da otkaže vjenčanje, Kayley je nastavila s proslavom u hotelu Oxwich Bay u Goweru (Wales) unatoč tomu što joj nije bilo lako.

Mnogi o danu vjenčanja sanjaju kao o najljepšem danu u životu. No za 27-godišnju Kayley jutro njenog velikog dana pretvorilo se u pravu noćnu moru. Jer prije početka obreda njezin budući svekar otkriva joj lošu vijest: njezin se mladoženja neće pojaviti.

Kayley je hrabro nastavila s proslavom vjenčanja iako se njezin partner, 24-godišnji Kallum Norton, nije pojavio i doslovno je ostavio pred oltarom te joj slomio srce.

– Jednostavno nije bilo vremena za otkazivanje vjenčanja. Sve je već bilo plaćeno, dekoracija je već bila postavljena, gosti se već okupljali, a ja sam bila usred odijevanja vjenčanice kada sam doznala vijest, rekla je Kayley.

Umjesto da samo ode ili održi dramatičan govor uzvanicima, 27-godišnjakinja je odlučila ipak proslaviti vjenčanje. Ideju joj je dao snimatelj koji joj je preporučio da ipak što više uživa u danu, uostalom, platila ga je gotovo 13.000 eura, a novac joj neće biti vraćen.

Kayley je kazala kako je desetak minuta bila sama i plakala, a onda je odlučila ući u dvoranu. – Gosti su me gledali, bila je tišina, nitko nije znao što učiniti. Većina njegovih gostiju je do tog trenutka već otišla, ali naposljetku su se svi opustili i zabavili, rekla je Kayley.

Na svoj veliki dan, Kayley je zabavu počela pjevajući uz Lizzo “Good as Hell” sa svojim gostima, otkinula je gornji dio svoje svadbene torte i zaplesala svoj prvi ples s kumovima, svojom braćom, Craigom, (47), Matthewom ,(46), Gary, (46), prijateljem Craigom (43), te svojim ocem Brianom (71).

Gostujući u emisiji This Morning, Kayley je rekla: Voljela bih da postoje znakovi da nešto nije u redu jer bih tada imala razloga podržati njegovu odluku, ali nije bilo znakova. Nijedna veza nije savršena, ali iskreno sam mislila da smo oboje suđeni jedno drugom.

Njezina je priča postala viralna pa je TV kuće pozivaju u razne emisije, piše Fenix magazin.

Dnevnik.ba

23. siječanj 2023 08:53