StoryEditor
opravdali su titulu legendi

Goran Bare i Majke priredili pravi rock spektakl u Areni: "Ovakvu publiku nikad nisam imao, ovo nije normalno"

Piše desk  /  23.12.2023., 09:34h

Pravi rock spektakl dogodio u petak navečer u punoj zagrebačkoj Areni - Goran Bare i Majke opravdali su titulu legendi i svojim mnogobrojnim fanovima priredili fantastičan nastup koji će se dugo pamtiti.

"Publika je bila izvrsna. Ovakvu publiku nikad nisam imao, ovo nije normalno, ajde da smo zaslužili, ali ono – kako nas vole ja ne mogu vjerovati!...sve u svemu bilo je izvrsno", izjavio je Bare. Koncert je otvorio pjesmom ‘‘Rođen za suze‘‘, a Bare je otkrio kako je on ‘‘rođen za suze koje ne teku‘‘ i nastavio nizati hitove kao što su ‘‘Teške boje‘‘, ‘‘Put ka sreći‘‘, ‘‘Mene ne zanima‘‘, ‘‘Ja sam budućnost‘‘, ‘‘Budi ponosan‘‘, ‘‘Ljubav krvari‘‘ i mnoge druge te oduševio sveprisutne fanove koji su s njime neumorno pjevali od prve do zadnje pjesme, prenosi Direktno.

Publiku je već nakon prve pjesme pitao:‘‘Je li sve u redu?". Dobio je gromoglasni odgovor "Jeee". "O što mi je lijepo", poručio im je Bare koji se na bis vraćao čak dva puta jer je publika bila nezasitna odličnog rocka koji se proširio Arenom Zagreb.

‘Bio je najbolji na svijetu‘

Upravo ova ekipa vrhunskih glazbenika ‘‘odgojila‘‘ je mnoge generacije vjernih obožavatelja koji uvijek nakon nastupa istaknu koliko cijene njihovu kvalitetu i predanost stvaranju dobre glazbe koja se prenosi s generacije na generaciju. "Bio je najbolji na svijetu, došao sam iz Splita i bilo mi je odlično; Najbolji koncert koji sam doživio u životu; Kvaliteta sviranja je bila fenomenalna, glas, stvarno je sve bilo iznad očekivanja",  samo su neki od komentara obožavatelja.

Publiku je prije izlaska Gorana Bareta i Majki zagrijavao vrhunski performer Vili Gobac sa svojim bendom Donkey Hot, dok ga je iz publike bodrio njegov otac Davor Gobac koji je došao poslušati sina i prijatelja. "Meni se svidjelo i nadam se da ćemo opet imati priliku svirati na tako velikom koncertu pred toliko puno ljudi, baš je dobar osjećaj", rekao je Vili.

Umjesto očekivanih sedam tisuća ljudi u Ciboni na rock spektaklu u Areni Zagreb uživalo je 14 tisuća ljudi. Bio je ovo koncert za pamćenje, energičan, moćan, žestok -baš kakav i treba biti najveći rock koncert turneje Goran Bare & Majke Tour koji je donio TOP RADIO.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 08:58