StoryEditor
Goran Bogdan

Glumac porijeklom iz Širokog Brijega sve je iznenadio svojim novim izgledom

Piše desk  /  08.10.2022., 07:31h

Glumac Goran Bogdan pojavio se na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazao svoj novi imidž.

Proslavljeni glumac koji je rođen u Širokom Brijegu i miljenik žena Goran Bogdan iznenadio je pojavom na svečanom otvorenju jednog salona u Zagrebu.

Goran Bogdan Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

Glumac je na događanje došao s nikad gušćom i dužom bradom, a nije poznato je li ju pustio zbog nove uloge ili mu je to novi imidž.

image

05.10.2022.., Zagreb - Otvorenje novog EDURO Concept Store salona. Tomaz Kavcic i Goran Bogdan Photo: Josip Regovic/PIXSELL

JOSIP REGOVIC/PIXSELL - Pixsell

Prije samo nekoliko mjeseci na svojem profilu na Instagramu pokazao je kako izgleda bez brade, koju je morao obrijati zbog uloge, a tada je podijelio mišljenja svojih obožavatelja.

I dok su mu neki pisali da bez brade izgleda i 20 godina mlađe, drugi su ga molili da je ponovno pusti da naraste.

S bradom ili bez nje, Goran je svakako zauzet, a srce mu je zarobila 11 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković, s kojom je obnovio vezu samo nekoliko mjeseci nakon što su odlučili prekinuti. Ponovno su se zbližili na setu serije koju su skupa snimali u Hrvatskoj krajem prošle godine, piše dnevnik.hr.

Goran i Jovana prvi put su potvrdili vezu 2019. godine, kada ju je on iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere njezine predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu. Zajedno su se pojavili na tek nekoliko događaja i svoju privatnost uspješno čuvaju daleko od očiju javnosti.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 07:46