StoryEditor
oskudno odjevena

Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: ‘Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!‘

Piše Desk  /  29.11.2021., 09:25h
Neki su bili oduševljeni Majinim outfitom dok su drugi pak ostali zgroženi izdanjem u kojem se pjevačica pojavila u prime time formatu na televiziji.

Pjevačica Maja Šuput (42) sinoć je ponovno izazvala pozornost svojom odjevnom kombinacijom u Supertalentu, piše Večernji.

Naime, Maja se u drugoj polufinalnoj emisiji pojavila u upečatljivoj rozoj haljini koja je mnogima rasplamsala maštu.

Haljina je bila sačinjena od velikih cvjetova koja su pokrivala samo strateška mjesta, a sve je bilo spojeno prozirnim dijelovima ispod kojeg se nije naziralo donje rublje. 

- Literally blooming . Doslovno cvjetam za 2. polufinalnu emisiju Supertalenta  - napisala je Maja u opisu fotografije koja je izazvala golemu pozornost gledatelja na društvenim mrežama. Reakcije su i ovog puta podijeljene. 

Neki su bili oduševljeni Majinim outfitom dok su drugi pak ostali zgroženi izdanjem u kojem se pjevačica pojavila u prime time formatu na televiziji. 

"Mogla si doći i u tangama, dno dna", Obožavam ruže, ali Majo pa ovu emisiju gledaju i djeca, gdje ti je pamet bila?", "Ovo je van svake pameti", "Meni je simpatična, ali večeras ajme. Golotinja", "Neki nemaju srama, novac udari u glavu. Za novac sve, jadno baš", nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja. 

Ipak bilo je i onih koji su Maji uputili samo komplimente. "Jedna, jedina i neponovljiva! To je ona! Bravo Majo", "Divno", "Predivna", "Ti si super i sve ti dobro stoji", "Predobro izgledaš", poručili su joj zadovoljni pratitelji na službenoj Facebook stranici.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 21:34