StoryEditor
naslovnica GQ časopisa

Fotografija Brada Pitta negativno iznenadila obožavatelje: ‘Što je ovo, izgleda da je mrtav‘

Piše desk  /  24.06.2022., 09:09h

Brad Pitt, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, pojavio se na naslovnici GQ-a kao njihova zvijezda za srpanj/kolovoz i otkrio puno o svojoj karijeri, zdravlju i svojoj životnoj filozofiji.

U intervjuu se navodi da je Brad prestao piti nakon prekida s Angelinom Jolie i da je trijezan oko šest godina. Pričao je i o tome kako je godinu i pol pohađao “Anonimne alkoholičare” te koliko mu se život promijenio.

"Čuo sam i životne priče drugih ljudi koji su dotaknuli dno i to je za mene jednostavno grozno", rekao je glumac.

Na fotografijama za spomenuti magazin Brad je pozirao u laganoj majici i hlačama, dok je oko njega bilo svježe cvijeće.

Međutim, njegovi obožavatelji zgroženi su profesionalnim fotografijama.

"Izgleda da su trebali zatvoriti sanduk. Jadni Brad", "Izgleda da je mrtav", "Što je ovo? Nije li izgubio okladu?", "Užasna fotografija", "Ovo me prestrašilo. Razmislite o promjeni naslovnica, ” samo su neki od stotina komentara ispod objave, prenose Nezavisne novine.

image

Naslovnica časopisa GQ

TWITTER

Inače, Pete se u medijima često spominje kao jedan od najatraktivnijih muškaraca na svijetu i smatra se članom prve lige Hollywooda glumaca. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston i vezu s glumicom Angelinom Jolie. S Jolie je otac šestero djece, a nakon bolne rastave vodi se borba za skrbništvo nad djecom.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 22:35