StoryEditor
supertalent hrvatska

Filipinka oduševila u Supertalentu pjesmom Doris Dragović: "Pjevaš o našoj kao da je tvoja i tu ljubav i emociju si prenijela i na nas"

Piše desk  /  27.11.2023., 11:33h

Filipinka s međimurskom adresom Chriztel Renae Aceveda je i ovog tjedna svojim nastupom oduševila žiri "Supertalenta".

Ovaj put je pjevala pjesmu "Ovo je naša krv" Doris Dragović. Maja Šuput joj je dala zlatni taster i tako je prošla izravno u finale.

"Hrvatska je moj drugi dom. Izabrala sam pjesmu za koju se nadam da će publika uživati. Mama mi je dala savjet da se uvijek prije nastupa pomolim Bogu. Uvijek se molim prije nastupa jer sam zahvalna Bogu što mi je darovao ovaj talent i što sam danas ovdje‘‘, kazala je.

"S toliko ljubavi, srca, duše da neko pjeva o Hrvatskoj ko uopće iz Hrvatske nije... Izvukla si najveću emociju, pjevala si o našoj zemlji kao da je tvoja i tu ljubav i emociju si prenijela i na nas", kazala je Šuput.

Martina Tomčić je također za Chriztler imala samo riječi hvale.

"Neodoljiva si, jedan kristal si. Ne znam jesi li slađa u toj harizmi, energiji, izgledu... Onako kako osjećaš, tako se daješ. To je toliko rijetko, a toliko lijepo vidjeti‘‘, navela je.

Fabijan Pavao je kazao da je njen nastup bio kao san. Kao što je već poznato, Chritzel je u prethodnoj epizodi ispisala povijest "Supertalenta" - postala je prva kandidatkinja kojoj je publika dala zlatni taster.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:08