StoryEditor
sp u kataru

FIFA pokrenula istragu zbog turskog kuhara koji je maltretirao Messija i Argentince

Piše desk  /  23.12.2022., 09:55h

Salt Bae, turski kuhar i zvijezda Instagrama, pravog imena Nusret Gökçe, viđen je kako oko vrata nosi VIP akreditaciju FIFA-e na Svjetskom prvenstvu u Katru. Na snimkama se vidi kako gnjavi argentinske igrače dok su sa svojim obiteljima slavili pobjedu u finalu protiv Francuza. Snimljen je kako najmanje dva puta hvata Lionela Messija za rame dok ga je zbunjena zvijezda pokušavala otjerati.

No, njegova se upornost isplatila jer je dobio selfie s argentinskim kapetanom, ali tu se nije zaustavio. Kuhar je također viđen kako se ubacuje u kadar drugih nogometaša dok su držali slavni zlatni trofej.

Sada FIFA provodi internu istragu kako bi saznala kako je kuhar dospio na teren budući da nema komercijalne odnose s FIFA-om, a predsjednik Gianni Infantino ga nije pozvao na teren.

Protiv osoblja koje mu je dopustilo pristup bit će poduzete mjere nakon što su snimke na društvenim mrežama pokazale njegove nametljive razgovore s igračima.

Poznato je da je Gokce blizak prijatelj predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, a prekršio je stroge propise svjetske nogometne organizacije u vezi s tim tko smije dirati trofej Svjetskog prvenstva.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 23:32