StoryEditor
"Ljubav" preko interneta

Fatalnoj Ukrajinki slao novac, pravu istinu o njoj doznao tek na aerodromu

Piše desk  /  03.11.2021., 14:04h
On i Ukrajinka izmijenili su više od 800 elektronskih poruka, tisuće poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije...

Britanac Colin Orr preko jedne internetske stranice upoznao je 32-godišnju Olgu s kojom je mjesecima bio u vezi

Kada je Britanac Colin Orr preko jedne internetske stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marchenko, mislio je da je to ljubav njegova života.

On i Ukrajinka izmijenili su više od 800 elektronskih poruka, tisuće poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije.

Colin je tijekom njihove veze Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za uzdržavanje kćeri s kojom je živjela u ukrajinskom gradu Lugansku. Sve se dogodilo 2017. godine kada je Colin imao 40 godina, a Olga 32.

Nakon nekoliko mjeseci online veze, Olga mu je priznala kako bi voljela živjeti u Edinburghu s njim. Colin je odmah pohitao na Western Union i poslao joj novac, no kada je došlo vrijeme da napokon uživo vidi odabranicu svoga srca, duboko se razočarao.

Olga je s kćeri trebala sletjeti u zračnu luku u Edinburghu, a Colinu je opisala što obje imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao. No kad je došao u zračnu luku da bi ih pokupio, njih dvije nisu izišle iz zrakoplova koji je stigao iz Ukrajine.

Colin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo pa je prijavio policiji njezin nestanak. No policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje izvan Velike Britanije te da nije nestala.

Colin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1600 funti (oko 3.500 km ) koje joj je on tijekom njihove veze poslao.

– Naravno da sam u početku znao pomisliti da je možda riječ o prevarantici. No, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe – rekao je tada ovaj 40-godišnjak.

– Kada bih mogao razgovarati s njom, samo bih je volio pitati zašto baš ja. Od milijun drugih muškaraca, zašto je izabrala radničkog muškarca srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio herniju, zbog čega moram ići na operaciju, a sve zato što sam njoj i njezinoj kćeri htio pomoći – kazao je Colin koji je svojim primjerom želio upozoriti druge ljude da ne vjeruju svima koje upoznaju na internetu unatoč tome kako se oni predstavljaju, prenosi Vecernji.hr.

Dnevnik.ba

08. prosinac 2021 13:55