StoryEditor
hrvatski predstavnici

Evo kada će se Let 3 boriti za finale Eurosonga

Piše desk  /  27.02.2023., 12:17h

Službena stranica Eurosonga objavila je raspored nastupa zemalja u polufinalnim večerima ovogodišnjeg Eurosonga, koji će se održati u Liverpoolu.

Polufinalne večeri Eurosonga vodit će glumica Hannah Waddingham, kantautorica Alesha Dixon i ukrajinska pjevačica Julija Sanina, dok će se popularni televizijski voditelj Graham Norton pridružiti njima u velikom finalu koje će se održati 13. svibnja. I dok se čeka izbor svih predstavnika, fanovi će moći pratiti sve novosti vezane za ovogodišnje izdanje Eurosonga putem službene stranice natjecanja.

Trenutno se može vidjeti koja će zemlja nastupati u kojem polufinalu. Prvo se održava, podsjetimo, 9. svibnja, a drugo 11. svibnja. Hrvatski predstavnici Let 3 nastupit će u prvom polufinalu.

Prvo polufinale, 9. svibnja: Hrvatska, Irska, Latvija, Malta, Norveška, Portugal, Srbija, Azerbajdžan, Češka, Finska, Izrael, Moldavija, Nizozemska, Švedska, Švicarska

Drugo polufinale: 11. svibnja: Armenija, Belgija, Cipar, Danska, Estonija, Grčka, Island, Rumunjska, Albanija, Australija, Austrija, Gruzija, Litva, Poljska, San Marino, Slovenija.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:48