StoryEditor
popularna pjevačica

Dua Lipa rasprodala pulsku Arenu za samo nekoliko minuta

Piše desk  /  22.03.2024., 12:41h

Pjevačica Dua Lipa 9. lipnja će nastupati u pulskoj Areni, a karte su se rasprodale u svega nekoliko minuta u petak prijepodne što je razočaralo brojne obožavatelje.

Postoji izlaz za one koji se nisu domogli karte za koncert. Naime, na Njuškalu su se pojavile karte koje se može kupiti, ali je potrebno izdvojiti puno više od onih koje su se prodavale na Eventimu.

"Prodajem ulaznice za koncert Dua Lipe. Trava - stajanje. 200 eura po ulaznici", stoji u jednom oglasu. Naime, oglas je u pola sata pregledan 145 puta. Karta je za taj sektor koštala 79 eura, što znači da je sada možete kupiti za 121 euro više.

U kratkom periodu su već neke karte na oglasima rasprodane. Jedan oglas, koji više ne vrijedi, prodavao je također karte po 200 eura. Radi se o kartama za parter, koje su inače bile 109 eura.

U međuvremenu su se na Eventimu pojavile nove premium karte po cijeni od 486,50 €, no i one su se brzo rasprodale. Ostaje za vidjeti hoće li ova glazbena zvijezda imati možda još jedan koncert u Puli, kako se početkom godine i šuškalo, piše 24 sata.

Dua Lipa inače je albanskog porijekla, a poznata je kao autorica brojnih hitova, od kojih su neki "New Rules", "Levitating", "One Kiss". Nedavno se proslavila po pjesmi "Dance The Night" koji je soundtrack slavnog filma "Barbie". 

Također, Dua Lipa je dobitnica nekoliko prestižnih glazbenih nagrada među kojima su i tri Grammyja. Glazbenu je popularnost stekla već debitantskim izdanjem.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 08:18