StoryEditor
Dobro jutro, hrvatska

Doris Piničić se potkrao novi gaf, Meštrović samo kimao glavom

Piše DESK  /  25.09.2021., 10:30h
U emisiji Dobro jutro, Hrvatska voditeljica Doris Pinčić najavila je reporterku Anu Papec, no potkrala joj se pogreška. Najavila je da se Ana nalazi u Čakovcu, no ona se javljala iz Varaždina.

"A sad ćemo do sjevera, sjevernije, prema Čakovcu bi trebali ići. Tamo bi nas trebala čekati Ana, kojoj želimo dobro jutro", rekla je Doris, a njezin kolega Davor Meštrović kimao je glavom.

"Dobro jutro, kolege, dobro jutro, gledatelji. Pozdrav iz Varaždina, nismo u Čakovcu, nego u Varaždinu", ispravila je reporterka najavu i nastavila s informacijama o vremenu.

Doris i Davor nakon Aninog javljanja prešli su na drugu temu te se nisu osvrtali na pogrešku. Ovo nije prvi put da ovaj voditeljski par ima gaf u eteru.

U ožujku ove godine ugostili su novinara Sanjina Španovića kako bi predstavio svoju knjigu Zeko o životu nogometne legende Velimira Zajeca, kojeg su proglasili mrtvim.

"Dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta. Bit će vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome", rekao je Davor Meštrović u najavi dok je Doris Pinčić pored njega kimala glavom.

Voditelj se kasnije ispravio, a s HRT-a su tada poručili kako im se lapsus dogodio bez ikakve loše namjere.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:31