StoryEditor
Hrvatska glumica

Doris Pinčić za 1.6 milijuna kuna prodaje kuću koju je s Borisom kupila bez kredita

Piše Desk  /  11.04.2022., 14:44h
Doris Pinčić prodaje kuću u Velikom Polju u kojoj je živjela s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom i njihovom djecom.

Kuća je osvanula na oglasnicima po cijeni od 1.6 milijuna kuna. Dvokatnica od 135 kvadrata ima pet soba te okućnicu od 508 kvadrata te četiri parkirna mjesta. Prodaje se potpuno namještena, a uz kuću dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata. Par je kuću kupio 2019. godine, samo godinu dana prije nego što su se razveli. 

"Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van "gradske vreve" a opet automobilom na 20 min od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju", stajalo je u oglasu.

Tad je pozornost javnosti privukla informacija da su kuću koja se prodavala po cijeni od 1.4 milijuna kuna kupili bez dizanja kredita. 

"Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje", objasnila je Doris u intervjuu za jedan portal te dodala da planira kupiti i stan.

"Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje - zasad prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece. Znam da su vještina, karizma, autentičnost, emocionalna inteligencija ključne za uspjeh, ali ipak moje uvjerenje je da je znanje i obrazovanje neophodna platforma za razvoj. Trenutno privodim kraju diplomski studij, komunikacijski menadžment, a nadam se da ću vrlo brzo upisati i postdiplomski. Djeci bih prije nekretnina i pokretnina voljela omogućiti top obrazovanje. Pritom ne mislim nužno da moraju studirati, bilo koji zanat koji odaberu može se odrađivati ili izbrusiti do savršenstva", zaključila je Doris te dodala da najviše troši na hranu.

Inače, nedavno se saznalo da je Doris ponovno zaljubljena, u 13 godina starijeg menadžera jednog trgovačkog lanca, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:07