StoryEditor
bivši američki predsjednik

Donald Trump o Meghan Markle: "Iskoristila je Harryja"

Piše desk  /  01.12.2021., 18:24h
Bivši američki predsjednik Donald Trump rekao je kako je Meghan Markle iskoristila princa Harryja.

U intervjuu koji je dao za GB News, Trump je govorio o svojem nasljedniku Joeu Bidenu i britanskom premijeru Borisu Johnsonu, a najviše pažnje je privukao dio u kojem govori o kraljevskoj obitelji. Trump je rekao kako nikad nije bio veliki obožavatelj Meghan Markle te da smatra kako je ona zapravo iskoristila princa Harryja.

"Nisam njezin obožavatelj. Nije mi se svidjela od prvog dana. Mislim da je strašno iskoristila Harryja i mislim da će jednog dana zbog svega požaliti. Smatram da je Harry iskorišten, i to ružno iskorišten i da je time uništena njegova veza s obitelji, što posebno boli kraljicu", rekao je bivši američki predsjednik.

"Mislim da niti najmanje ne poštuje kraljicu, koja je nevjerojatna žena i divna osoba, osoba s dugom povijesti", dodao je.

Trump ne odobrava ni politički angažman vojvotkinje od Sussexa koja se umiješala u američku politiku temom o rodiljnom dopustu.

"Pokušava raditi stvari za koje mislim da su vrlo neprikladne", rekao je Trump te naglasio da jako poštuje kraljevsku obitelj jer je njegova majka iz Škotske.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 14:51