StoryEditor
šuška se

Djevojka ostavila srbijanskog producenta zbog Severine? Navodno je pročitala poruke koje mu je Splićanka slala...

Piše desk  /  06.11.2022., 13:31h

- Točno tako, to htjela sam u životu. Noći stranca, da popijem tu ljepotu. Točno tako, jer dogodilo to se nije i morat će da se krije, zar ne vidiš ironije? - pisalo je u poruci čiji je pošiljatelj bila upravo Severina.

Dugo se u estradnim kuloarima šuškalo o navodnoj vezi pjevačice Severine Vučković i njenog kompozitora Filipa Miletića, njih dvoje su vješto izbjegavali govoriti na tu temu.

Jedan od razloga je vjerojatno bila i činjenica da je pjevačica tada bila u braku s Igorom Kojićem, a Filip u vezi. No, bivša srpska snaha je sada slobodna pa ne odustaje od svoje nekadašnje tajne veze, dok Miletić zbog njenih postupaka ima samo probleme, piše srbijanski tabloid Alo.

Sadašnja djevojka estradnog zavodnika i kompozitora, kako piše Alo, nedavno je i sama imala priliku uvjeriti da je njen dečko bio "u shemi" sa Severinom, piše Alo.

- Točno tako, to htjela sam u životu. Noći stranca, da popijem tu ljepotu. Točno tako, jer dogodilo to se nije i morat će da se krije, zar ne vidiš ironije? - pisalo je u poruci čiji je pošiljatelj bila upravo Severina.

Filip Miletić bio je u dugoj vezi s pjevačicom Anom Bebić, a kako su mediji u Hrvatskoj pisali prije skoro deset godina, ona ga je tada ostavila upravo zbog Severine. Još tada se spekuliralo da su njih dvoje zajedno, međutim potvrdu nikada nitko nije dobio. Čini se da Ani dokaz nije trebao pa je odlučila otići, spekulira spomenuti portal.

Hrvatska pjevačica citirala je stihove hit pjesme koju izvodi Milica Pavlović, a ista govori o zabranjenoj ljubavi za koju nitko ne smije saznati.

- Ovo kao da su stihovi pisani za nas - bio je nastavak poruke koju je prije Filipa pročitala njegova partnerica.

Kako tvrdi izvor blizak kompozitoru, tada je nastala prava drama, a povrijeđena djevojka odlučila ga je ostaviti.

- Nekoliko tjedana nije željela čuti za njega jer kada je pročitala poruke, shvatila je da je točna izreka ’gde ima dima, ima i vatre’. Filip ju je danima pokušavao  odobrovoljiti, ali bez uspjeha - kaže izvor i dodaje:

- Kada se situacija smirila, Miletić je objasnio svojoj djevojci da s Vučkovićevom više nema nikakav kontakt te da je sve između njih davna prošlost. Ona mu je navodno oprostila, ali teško da će zaboraviti način na koji je saznala za njihovu aferu.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:28