StoryEditor
ne želi ga vidjeti

Djevojka ostavila momka zbog onog što je zatekla u njegovom autu: ‘Jednostavno ne!‘

Piše Desk  /  12.02.2022., 11:28h
Na Teeinom videu otkrila je da je ovo prvi put da je srela muškarca i dodala: "Sigurno mogu reći da ga više neću vidjeti."

Djevojka pod imenom Tee na TikToku je podijelila da je ostavila muškarca s kojim je izašla prvi put i to zbog onog što je zatekla u njegovom automobilu.

Naime, Tee je u videu rekla da je tek upoznala muškarca te da ju je taj dan trebao pokupiti svojim automobilom, a kada je ušla u automobil bila je šokirana stanjem njegovog vozila.

Posvuda je bilo smeća, uključujući i McDonald's šalicu, korištene slamke razbacane posvuda, ostatke čokoladica i još mnogo toga.

Na Teeinom videu otkrila je da je ovo prvi put da je srela muškarca i dodala je: "Sigurno mogu reći da ga više neću vidjeti." Ispod videa dodala je da je miris gori nego sam izgled, prenosi Večernji.

"Ako je to njegov auto, kakva je, dovraga, njegova kuća, ili još gore - njegove gaće?", "Zašto bi uopće dolazio po curu u ovome? Ovo je njegov auto, kakva je tek njegova kuća?! Jednostavno ne!", pisali su zgroženi pratitelji. Vrlo brzo nakon tog videa Tee je postavila novi u kojemu je rekla da je muškarac o kojem je pričala vidio njezin video na TikToku i ponovno stupio u kontakt s njom.

"Očistio je svoj auto i želi me odvesti na drugi spoj jer je vidio da je TikTok postao viralan", napisala je Tee.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:52