StoryEditor

Del Boy i Rodney viđeni na ulicama Velike Britanije

Piše desk  /  25.09.2023., 10:46h

Matthew Colwill i James Taylor iz Walesa odlučili su izaći s prijateljima i provesti večer u druženju. Budući da su bili obožavatelji popularne britanske serije "Mućke", na inicijativu svojih prijatelja, odlučili su se prerušiti kao likovi Del Boy i Rodney. Ova transformacija postala je viralni hit.

U srpnju je dvojac "planuo" na društvenim mrežama, a ljudi diljem svijeta ostali su oduševljeni. 

Dva mjeseca kasnije, Matthew i James priključili su se još dvojici imitatora likova iz "Mućki", a grupa je sve popularnija. 

"Obožavam ‘Mućke‘", rekao je Matthew koji glumi Del Boya. 

"Volim ih otkako sam bio dijete, tu komediju, strku i likove", poručio je. Rekao je kako ne može izdvojiti koja mu je epizoda najdraža, no da mu je najdraži lik, svakako, Del Boy, i smatra kako su si slični. 

Matthew je za Wales Online ispričao i što su to točno planirali raditi kada su se on i njegov prijatelj James preobukli u poznatu braću s malih ekrana.

Globalni hit

Naime, za sebe i prijatelje organizirao je putovanje inspirirano jednom božićnom epizodom ‘Mućki‘. Da sve bude još posebnije, prijatelji su predložili Matthewu da se odjene kao Del Boy, a zatim i Jamesu da glumi Rodneyja. 

"Del Boya" i "Rodneyja" snimio je njihov prijatelj Daniel i sve objavio na društvenim mrežama te su postali hit. Sada ih često zovu na razne događaje, a grupi su se pridružili i "stric Albert" i "Boyce".

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 19:10