StoryEditor
Bh. pjevač

Deen dobio emotivnu čestitku od partnera, javila se i Hana Hadžiavdagić

Piše desk  /  13.04.2022., 18:26h
Bh. pjevač i stručnjak za modni biznis s adresom u Los Angelesu Fuad Backović Deen proslavio je 40. rođendan.

Brojni prijatelji, kolege i pratitelji uputili su mu čestitke putem društvenih mreža, a među njima se izdvojila i ona od njegovog dečka Willa Phearsona III.

"Sretan rođendan. Ti si najnevjerojatniji čovjek i moja želja je da ti život odrazi svu slavu koja ti posjeduješ. Tako sam blagoslovljen i zahvalan što te imam", poručio je emotivni Will, prenosi Klix.

image

Willova čestitka

INSTAGRAM -
image

Hanina čestitka

INSTAGRAM -

Inače, Deen je nedavno obilježio i 18. rođendan pjesme "In The Disco", s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a koju mu je napisala hrvatska pjevačica Vesna Pisarović.

Podsjećamo, Deen je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega se odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, no kako je sretan.

"Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vjere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svijet i mentalitet, osobno mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira na to što cijeli život putujem i što sam u Milanu živio sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome", kazao je tada.

Dnevnik.ba

04. listopad 2022 09:11