StoryEditor
slavni supružnici

Clooneyjevi otkrili "grešku" u odgoju djece: Ne znamo što govore, sada nam mogu naškoditi

Piše desk  /  03.10.2022., 13:38h

Amal i George Clooney gostovali su u srijedu u emisiji CBS Mornings voditeljke Gyle King. Povod je bila godišnjica njihovog braka, a važan dio intervjua bila je priča o njihovoj djeci.

Holywoodski glumac (61) otkrio je da su se on i njegova supruga Amal (44) našli u teškoj situaciji zahvaljujući loše promišljenom roditeljskom izboru. Na pitanje voditeljice jesu li petogodišnji blizanci Ela i Aleksander pričljivi, George je odgovorio:

"Napravili smo strašnu grešku. Učili smo ih da govore talijanski jezik".

Glumac je nastavio u svom stilu: "Ali mi ne znamo talijanski. Dakle, naučili smo ih jeziku kojim nam mogu 'naškoditi'. I oboje zapravo ne znamo što oni govore".

George se malo uozbiljio pa napomenuo da djeca zaista znaju talijanski, kao i francuski jezik.

"Ja sam iz Kentuckyja. Engleski je moj drugi jezik", dodao je kroz osmijeh.

Riječ je zatim preuzela Amal napomenuvši da je njihov sin "veliki šaljivdžija", zahvaljujući svom slavnom tati.

"Naučio si ga svim lekcijama i sada se on šali s tobom", rekla je Amal svom suprugu.

Clooneyevi su se vjenčali 2014. a u srpnju 2017. dobili su kći  i sina. Pratile su ih glasine da je njihov brak u krizi, a George je u posljednje vrijeme u javnosti prema supruzi pažljiviji nego ikada prije.

Tako je u emisiji kod Gyle King u jednom trenutku uhvatio Amal za ruku i pokazao koliko je njihova veza snažna. Točno je da je glumac, pa mu nije teško "odigrati" bilo što, ali rekli bismo da se ovdje ne radi o tome, prenosi ŽenaBlic.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 12:09