StoryEditor
ZA MANJE OTPADA

Cijelo vrijeme pogrešno koristite aluminijsku foliju, ovo je ispravan način

Piše Desk  /  16.10.2021., 08:13h
Kutija u kojoj folija dolazi zapravo ima svoju svrhu i ne treba je se bacati.

Primjećujete li da stalno uništavate rolu aluminijske folije tako što je krivo otkidate? Iako mislite da je to jednostavno namijenjeno za takvu upotrebu, jedna žena otkrila je ispravan način za otkidanje aluminijske folije i šokirala mnoge, kako piše The Sun.

Objavljujući na TikToku, pokazala je kako većina ljudi pogrešno otkida svoju foliju jer je se zapravo ne bi trebalo vaditi iz kutije.

Naime, folija bi se zapravo trebala ostaviti u kutiji te bočne strane kutije bi se trebale presavinuti kako bi služile kao držači.

Tada je foliju jednostavno otkinuti bez muke i bez uzimanja više folije nego što trebate jer na prednjoj strani kutije uglavnom postoje mala nazubljena koja ravnomjerno otkidaju foliju i čine stvar puno lakšima, prenosi Večernji.hr.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli vjerovati da su svakodnevno pogrešno trgali foliju.

“Molim? Hoćeš reći da nisam trebala baciti kutiju u kojoj je došla?”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ne vjerujem da je tako jednostavno!”

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:43