StoryEditor
transformacija

Časna sestra prije osam godina je pobijedila u popularnom talent showu. Promijenila je profesiju i izgled, šminka se i ima pirsing

Piše desk  /  22.11.2022., 15:17h

Cristina Scuccia, časna sestra koja je oduševila suce u talijanskoj verziji The Voicea 2014. godine, iznenadila je televizijske gledatelje svojom promjenom izgleda i profesije.

Naime, Cristina je 2014. oduševila i žiri i publiku te pobijedila u tom pjevačkom showu. Sada je otkrila da je skinula habit te da radi kao konobarica u Španjolskoj. Gostovala je u talijanskom talk showu na kanalu TGcom24 gdje je rekla da više nije časna sestra. 

Došla je odjevena u elegantno crveno odijelo, obula je cipele s visokom potpeticom, ima pirsing na nosu, našminkana je te ima dugu, tamnu kosu. Više ne nosi ni naočale. Neprepoznatljiva je.

"Vjerujem da morate slušati svoje srce i biti hrabri. Promjena je znak evolucije, no uvijek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negdje, u sigurnosti, nego propitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše? Odlučila sam slijediti srce bez razmišljanja o tome što će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posljedica", rekla je Cristina.

Kaže da je odluku da prestane biti časna sestra donijela pomoću razgovora sa psiholozima. I dalje se nada karijeri u glazbi te se nije odrekla vjere. Kaže da ni za čim ne žali. O njezinom zaokretu u životu govorili su i izvori iz crkvenih redova.

"Cristina je postala jako slavna, zvali su je sa svih strana svijeta. Suočila se i s dosta kritika. Zbog svega toga zasigurno je bila zbunjena. Odlazak je bio njezina odluka. Nakon što se toliko pojavljujete na televiziji, vjerojatno pomalo izgubite kompas. Bila je mlada i pod velikim pritiskom", rekao je izvor.

Cristina, porijeklom Sicilijanka, ostavila je žiri The Voicea bez teksta kada je zapjevala pjesmu Alicije Keys No One. U to vrijeme je bila u samostanu sestara Uršulinki u Milanu, a pobjedu je odnijela izvodeći pjesmu What a Feeling iz filma Flashdance, piše Index magazin.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:45